Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Lososovo sjeme je novi trend pomlađivanja. Jennifer Aniston tako smanjuje bore na licu...

Lososovo sjeme je novi trend pomlađivanja. Jennifer Aniston tako smanjuje bore na licu...

Tretman koji zaglađuje bore isprobala je i Jennifer Aniston, prvo se pojavio u Koreji i ubrizgava se poput botoksa. Izgleda da su neki spremni na sve da ostanu 'mladi'

VIDEO

Tretman je prvo postao popularan u Koreji, a od tada je odobren za lokalnu upotrebu diljem svijeta. Isprobala ga je i Jennifer Aniston. Kad su u pitanju tretmani za lice, siguran princip je da ako je dovoljno dobar za Jennifer Aniston, dovoljno je dobar i za nas ostale. Međutim, Aniston nije primjetila veliku razliku nakon tretmana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jede sirove filete lososa 00:56

Sperma lososa, točnije nukleotid unutar nje, koristi se kao tretman protiv starenja. Stvar s lososom je da su njegov i naš DNK slični. Sperma se, zapravo, reducira na polimerizirane polinukleotide i tretira da bi se uklonili alergeni.

Kako tvrde stručnjaci, pomaže u zacjeljivanju rana, stimulira proizvodnju kolagena i elastina (što kožu čini čvrstom) i privlači molekule vode (što daje punoću koži).

 

Doktor Marco iz klinike Ouronyx u Londonu, dnevno napravi na desetke ovog tretmana. Postoje tri jačine, najslabija se koristi u početku ispod očiju. Malo krvarite i pojavljuju se male kvržice koje doktor masira; to je sve normalno. Ovo nije tretman prije odlaska na ručak, piše TheStandard.

Kako se uopće dobije sperma lososa?

Jednostavno, losos je već mrtav, a sperma samo nusprodukt odrezaka lososa. Tako se barem ograđuju u klinikama koje provode tretman.

 

Nedavno se PETA umiješala u cijelu priču. PETA, udruga za etičko postupanje sa životinjama, smatra da nitko ne treba ubrizgavati spermu lososa (ili bilo koju spermu, što se toga tiče) u svoje lice kada postoji širok niz dostupnih tretmana koji nisu okrutni za životinje ili veganskih tretmana. 

- Na kraju svojih jadnih života, prebačeni su u ledenu škrinju, gdje su im odrezane škrge i ostavljeni su da iskrvare – spor, bolan način umiranja. A sigurno nije ništa bolje ako je sperma dobivena od divljeg ulovljenog lososa - rekao je njihov glasnogovornik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće
POMLADITE SE

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće

Kolagen je glavni strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu cijelog tijela. Pruža snagu i fleksibilnost različitim dijelovima tijela poput kože, kostiju, tetiva, mišića, hrskavice, krvnih žila...

Dnevni horoskop za subotu 18. svibnja: Škorpion će žudjeti za tišinom, a Lavu se sve mijenja
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za subotu 18. svibnja: Škorpion će žudjeti za tišinom, a Lavu se sve mijenja

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 18. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ma, kakvi Maldivi! Ove plaže u Hrvatskoj su sto puta ljepše
5 ČAROBNIH MJESTA

Ma, kakvi Maldivi! Ove plaže u Hrvatskoj su sto puta ljepše

Obala s mnoštvom otoka i karakterističnom strukturom ima niz ljepota koje kao da su iz bajke, donosimo pet plaža koje djeluju uistinu kao da su na nekom egzotičnom mjestu